Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1500g441kcal8.4g79.5g3g28.5g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras300g960kcal41.4g174g9.6g24.6g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g450g450kcal40.5g63g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6354g3816kcal186.6g652.8g27g112.2g
Valittu annoskoko3177g1908kcal93.3g326.4g13.5g56.1g
Annoskoko puolitettuna1589g954kcal46.7g163.2g6.8g28.1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374