Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1750g515kcal9.8g92.7g3.5g33.2g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras350g1120kcal48.3g203g11.2g28.7g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g525g525kcal47.3g73.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7413g4452kcal218g761.4g31.4g131g
Valittu annoskoko3707g2226kcal109g380.7g15.7g65.5g
Annoskoko puolitettuna1853g1113kcal54.5g190.4g7.9g32.8g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374