Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras400g1280kcal55.2g232g12.8g32.8g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g600g600kcal54g84g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8472g5088kcal249.2g870.4g35.8g149.6g
Valittu annoskoko4236g2544kcal124.6g435.2g17.9g74.8g
Annoskoko puolitettuna2118g1272kcal62.3g217.6g9g37.4g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374