Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2361g694kcal13.2g125.1g4.7g44.9g
Vesi1180g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)260g70kcal3.4g12.5g0.5g4.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras472g1511kcal65.2g273.8g15.1g38.7g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g708g708kcal63.7g99.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6006kcal294g1027.4g42.2g176.8g
Valittu annoskoko5000g3003kcal147g513.7g21.1g88.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1502kcal73.5g256.9g10.6g44.2g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374