Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.2g0.5g4.7g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras50g160kcal6.9g29g1.6g4.1g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g75g75kcal6.8g10.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1059g636kcal31.4g108.6g4.6g18.6g
Valittu annoskoko530g318kcal15.7g54.3g2.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna265g159kcal7.9g27.2g1.2g4.7g
Arvot/100g100g60kcal3g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374