Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2500g735kcal14g132.5g5g47.5g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras500g1600kcal69g290g16g41g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g750g750kcal67.5g105g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10590g6360kcal311.4g1088g45g187.2g
Valittu annoskoko5295g3180kcal155.7g544g22.5g93.6g
Annoskoko puolitettuna2648g1590kcal77.9g272g11.3g46.8g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374