Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 3000g882kcal16.8g159g6g57g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras600g1920kcal82.8g348g19.2g49.2g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g900g900kcal81g126g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12708g7632kcal373.6g1305.4g53.8g224.6g
Valittu annoskoko6354g3816kcal186.8g652.7g26.9g112.3g
Annoskoko puolitettuna3177g1908kcal93.4g326.4g13.5g56.2g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374