Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 3500g1029kcal19.6g185.5g7g66.5g
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras700g2240kcal96.6g406g22.4g57.4g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g1050g1050kcal94.5g147g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14826g8904kcal435.8g1523.2g63g262g
Valittu annoskoko7413g4452kcal217.9g761.6g31.5g131g
Annoskoko puolitettuna3707g2226kcal109g380.8g15.8g65.5g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374