Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 4000g1176kcal22.4g212g8g76g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras800g2560kcal110.4g464g25.6g65.6g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g1200g1200kcal108g168g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16944g10176kcal498g1740.6g71.8g299.4g
Valittu annoskoko8472g5088kcal249g870.3g35.9g149.7g
Annoskoko puolitettuna4236g2544kcal124.5g435.2g18g74.9g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374