Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 4500g1323kcal25.2g238.5g9g85.5g
Vesi2250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)495g134kcal6.4g23.8g1g8.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras900g2880kcal124.2g522g28.8g73.8g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g1350g1350kcal121.5g189g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19062g11448kcal560.2g1958.4g80.8g336.8g
Valittu annoskoko9531g5724kcal280.1g979.2g40.4g168.4g
Annoskoko puolitettuna4766g2862kcal140.1g489.6g20.2g84.2g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374