TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen200g278kcal38g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Chili, vihreä, tuore 10g4.5kcal0.2g0.8g0g0.2g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g100g150kcal16g4g8g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Kesäkurpitsa zucchini 751g136kcal4.2g18.8g3g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2262g1461kcal119.6g53.8g81.6g16.6g
Valittu annoskoko1131g731kcal59.8g26.9g40.8g8.3g
Annoskoko puolitettuna566g365kcal29.9g13.5g20.4g4.2g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546