TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen267g371kcal50.7g0g18.7g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Chili, vihreä, tuore 13g6kcal0.3g1.1g0g0.2g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g134g200kcal21.4g5.3g10.7g0g
Paprikajauhe 6.7g21kcal1g1.2g0.9g2.5g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1001g181kcal5.6g25g4g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3016g1949kcal159.8g71.6g108.8g21.6g
Valittu annoskoko1508g974kcal79.9g35.8g54.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna754g487kcal40g17.9g27.2g5.4g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546