TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen334g464kcal63.4g0g23.4g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Chili, vihreä, tuore 17g7.5kcal0.3g1.3g0g0.3g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g167g250kcal26.7g6.7g13.3g0g
Paprikajauhe 8.3g27kcal1.2g1.5g1.1g3.1g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1251g226kcal7g31.3g5g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3770g2436kcal199.4g89.6g136g27.2g
Valittu annoskoko1885g1218kcal99.7g44.8g68g13.6g
Annoskoko puolitettuna943g609kcal49.9g22.4g34g6.8g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546