TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen534g742kcal101.4g0g37.4g0g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Chili, vihreä, tuore 27g12kcal0.5g2.1g0.1g0.4g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g267g400kcal42.7g10.7g21.4g0g
Paprikajauhe 13g43kcal2g2.4g1.7g5g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2002g361kcal11.2g50g8g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6032g3897kcal319g143.2g217.8g43.4g
Valittu annoskoko3016g1949kcal159.5g71.6g108.9g21.7g
Annoskoko puolitettuna1508g974kcal79.8g35.8g54.5g10.9g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546