TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen601g835kcal114.1g0g42g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Chili, vihreä, tuore 30g14kcal0.6g2.4g0.1g0.5g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g300g450kcal48g12g24g0g
Paprikajauhe 15g48kcal2.2g2.8g2g5.6g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2252g407kcal12.6g56.3g9g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6786g4384kcal359g161.4g244.8g49g
Valittu annoskoko3393g2192kcal179.5g80.7g122.4g24.5g
Annoskoko puolitettuna1697g1096kcal89.8g40.4g61.2g12.3g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546