TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen67g93kcal12.7g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Chili, vihreä, tuore 3.3g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g33g50kcal5.3g1.3g2.7g0g
Paprikajauhe 1.7g5.4kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana754g487kcal39.8g18g27.2g5.6g
Valittu annoskoko377g244kcal19.9g9g13.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna189g122kcal10g4.5g6.8g1.4g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546