TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen667g928kcal126.8g0g46.7g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Chili, vihreä, tuore 33g15kcal0.7g2.7g0.1g0.5g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g334g500kcal53.4g13.3g26.7g0g
Paprikajauhe 17g54kcal2.5g3.1g2.2g6.2g
Oliiviöljy 50g443kcal0g0g50g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2502g452kcal14g62.6g10g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7540g4872kcal399.2g179.4g272g54g
Valittu annoskoko3770g2436kcal199.6g89.7g136g27g
Annoskoko puolitettuna1885g1218kcal99.8g44.9g68g13.5g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546