TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800g1112kcal152g0g56g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Chili, vihreä, tuore 40g18kcal0.8g3.2g0.1g0.6g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g400g600kcal64g16g32g0g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3000g542kcal16.8g75g12g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9040g5841kcal478.4g215g326.2g65g
Valittu annoskoko4520g2920kcal239.2g107.5g163.1g32.5g
Annoskoko puolitettuna2260g1460kcal119.6g53.8g81.6g16.3g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546