TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen134g186kcal25.4g0g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Chili, vihreä, tuore 6.7g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g67g100kcal10.7g2.7g5.3g0g
Paprikajauhe 3.3g11kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1508g974kcal79.8g35.8g54.2g10.8g
Valittu annoskoko754g487kcal39.9g17.9g27.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna377g244kcal20g9g13.6g2.7g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546