Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 405g309kcal7.6g62.8g0.8g4.1g
Jauheliha, sika-nauta 300g665kcal52.5g0g51g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka53g43kcal1.8g10g0.5g0.5g
Lihaliemi laimennettu 375g71kcal0g11.3g2.3g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g56g146kcal15.2g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g2524kcal157.4g177.8g128.8g12.4g
Valittu annoskoko1272g1262kcal78.7g88.9g64.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna636g631kcal39.4g44.5g32.2g3.1g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978