Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 675g514kcal12.7g104.7g1.4g6.8g
Jauheliha, sika-nauta 500g1108kcal87.6g0g85.1g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka88g72kcal3g16.6g0.9g0.9g
Lihaliemi laimennettu 625g118kcal0g18.8g3.8g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g94g244kcal25.3g0g15.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g4207kcal262.4g296.2g215g20.4g
Valittu annoskoko2120g2103kcal131.2g148.1g107.5g10.2g
Annoskoko puolitettuna1060g1052kcal65.6g74.1g53.8g5.1g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978