Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 811g617kcal15.2g125.6g1.6g8.1g
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105.1g0g102.1g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka105g86kcal3.6g20g1.1g1.1g
Lihaliemi laimennettu 750g142kcal0g22.5g4.5g0.2g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g113g293kcal30.4g0g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g5048kcal315g355.4g257.6g24.6g
Valittu annoskoko2544g2524kcal157.5g177.7g128.8g12.3g
Annoskoko puolitettuna1272g1262kcal78.8g88.9g64.4g6.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978