Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 946g720kcal17.8g146.6g1.9g9.5g
Jauheliha, sika-nauta 700g1551kcal122.6g0g119.1g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka123g101kcal4.2g23.3g1.2g1.2g
Lihaliemi laimennettu 876g166kcal0g26.3g5.3g0.2g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g131g342kcal35.5g0g22.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g5890kcal367.6g415g300.6g28.6g
Valittu annoskoko2968g2945kcal183.8g207.5g150.3g14.3g
Annoskoko puolitettuna1484g1472kcal91.9g103.8g75.2g7.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978