Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1080g822kcal20.3g167.4g2.2g10.8g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka140g115kcal4.8g26.6g1.4g1.4g
Lihaliemi laimennettu 1000g189kcal0g30g6g0.2g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g150g390kcal40.5g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6780g6727kcal419.6g473.8g343.2g32.4g
Valittu annoskoko3390g3363kcal209.8g236.9g171.6g16.2g
Annoskoko puolitettuna1695g1682kcal104.9g118.5g85.8g8.1g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978