Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1081g823kcal20.3g167.5g2.2g10.8g
Jauheliha, sika-nauta 801g1773kcal140.1g0g136.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka140g115kcal4.8g26.6g1.4g1.4g
Lihaliemi laimennettu 1001g189kcal0g30g6g0.2g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g150g390kcal40.5g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g6731kcal419.8g474g343.4g32.4g
Valittu annoskoko3392g3365kcal209.9g237g171.7g16.2g
Annoskoko puolitettuna1696g1683kcal105g118.5g85.9g8.1g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978