Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1216g926kcal22.9g188.4g2.4g12.2g
Jauheliha, sika-nauta 901g1994kcal157.6g0g153.1g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka158g129kcal5.4g29.9g1.6g1.6g
Lihaliemi laimennettu 1126g213kcal0g33.8g6.8g0.2g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g169g439kcal45.6g0g28.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7632g7572kcal472.4g533.2g386.4g36.6g
Valittu annoskoko3816g3786kcal236.2g266.6g193.2g18.3g
Annoskoko puolitettuna1908g1893kcal118.1g133.3g96.6g9.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978