Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 135g103kcal2.5g20.9g0.3g1.4g
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka18g14kcal0.6g3.3g0.2g0.2g
Lihaliemi laimennettu 125g24kcal0g3.8g0.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g19g49kcal5.1g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g842kcal52.4g59.2g43.2g4.2g
Valittu annoskoko424g421kcal26.2g29.6g21.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna212g210kcal13.1g14.8g10.8g1.1g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978