Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1351g1028kcal25.4g209.4g2.7g13.5g
Jauheliha, sika-nauta 1001g2216kcal175.1g0g170.1g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka175g144kcal6g33.3g1.8g1.8g
Lihaliemi laimennettu 1251g237kcal0g37.5g7.5g0.3g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g188g488kcal50.7g0g31.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8480g8413kcal525g592.6g429.4g40.8g
Valittu annoskoko4240g4207kcal262.5g296.3g214.7g20.4g
Annoskoko puolitettuna2120g2103kcal131.3g148.2g107.4g10.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978