Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 270g206kcal5.1g41.9g0.5g2.7g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka35g29kcal1.2g6.7g0.4g0.4g
Lihaliemi laimennettu 250g47kcal0g7.5g1.5g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g38g98kcal10.1g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g1683kcal105g118.6g85.8g8.4g
Valittu annoskoko848g841kcal52.5g59.3g42.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna424g421kcal26.3g29.7g21.5g2.1g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978