Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g103kcal7.2g7.8g3.8g3g
Valittu annoskoko124g51kcal3.6g3.9g1.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g26kcal1.8g2g1g0.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046