Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 313g110kcal14.5g6.1g0.9g7.8g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g188g113kcal2.8g24.4g0.2g1.7g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.9g18kcal0.9g0.8g1.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g78g219kcal14.9g0g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2485g1026kcal73.2g77.6g40g27.4g
Valittu annoskoko1242g513kcal36.6g38.8g20g13.7g
Annoskoko puolitettuna621g257kcal18.3g19.4g10g6.9g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046