Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2518g883kcal116.3g49.1g7.6g62.9g
Purjosipuli 1007g231kcal18.2g24.2g2g21.1g
Sipuli (kuorittu)755g204kcal9.8g36.3g1.5g12.8g
Peruna, keskikokoinen 60g1511g906kcal22.7g196.4g1.5g13.6g
Vesi3525g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)55g144kcal7.2g6.6g10g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g629g1762kcal119.6g0g138.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8259kcal587.6g625.2g322.2g221.2g
Valittu annoskoko10000g4130kcal293.8g312.6g161.1g110.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2065kcal146.9g156.3g80.6g55.3g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046