Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 438g154kcal20.2g8.5g1.3g10.9g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Sipuli (kuorittu)131g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g263g158kcal3.9g34.2g0.3g2.4g
Vesi613g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g25kcal1.3g1.2g1.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g110g307kcal20.8g0g24.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3479g1437kcal102.2g108.8g56.2g38.4g
Valittu annoskoko1740g719kcal51.1g54.4g28.1g19.2g
Annoskoko puolitettuna870g359kcal25.6g27.2g14.1g9.6g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046