Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 563g197kcal26g11g1.7g14.1g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Peruna, keskikokoinen 60g338g203kcal5.1g43.9g0.3g3g
Vesi788g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)12g32kcal1.6g1.5g2.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g141g394kcal26.7g0g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4473g1847kcal131.4g139.8g72g49.4g
Valittu annoskoko2237g924kcal65.7g69.9g36g24.7g
Annoskoko puolitettuna1118g462kcal32.9g35g18g12.4g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046