Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.4g3.6kcal0.2g0.2g0.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g44kcal3g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g205kcal14.8g15.6g7.8g5.4g
Valittu annoskoko249g103kcal7.4g7.8g3.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna124g51kcal3.7g3.9g2g1.4g
Arvot/100g100g41kcal3g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046