Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 751g263kcal34.7g14.6g2.3g18.8g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Peruna, keskikokoinen 60g451g270kcal6.8g58.6g0.5g4.1g
Vesi1051g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)17g43kcal2.1g2g3g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g188g526kcal35.7g0g41.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5964g2463kcal175.2g186.4g96.4g66.2g
Valittu annoskoko2982g1231kcal87.6g93.2g48.2g33.1g
Annoskoko puolitettuna1491g616kcal43.8g46.6g24.1g16.6g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046