Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 876g307kcal40.5g17.1g2.6g21.9g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.4g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Peruna, keskikokoinen 60g526g315kcal7.9g68.3g0.5g4.7g
Vesi1226g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)19g50kcal2.5g2.3g3.5g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g219g613kcal41.6g0g48.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6958g2873kcal204.4g217.4g112g77.2g
Valittu annoskoko3479g1437kcal102.2g108.7g56g38.6g
Annoskoko puolitettuna1740g718kcal51.1g54.4g28g19.3g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046