Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.1g5.4kcal0.3g0.2g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g24g66kcal4.5g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana746g308kcal22g23.2g12.4g8.2g
Valittu annoskoko373g154kcal11g11.6g6.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna186g77kcal5.5g5.8g3.1g2.1g
Arvot/100g100g41kcal3g3.1g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046