Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1001g351kcal46.2g19.5g3g25g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Peruna, keskikokoinen 60g601g360kcal9g78.1g0.6g5.4g
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)22g57kcal2.9g2.6g4g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g701kcal47.5g0g55.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g3284kcal233.4g248.4g128.2g88g
Valittu annoskoko3976g1642kcal116.7g124.2g64.1g44g
Annoskoko puolitettuna1988g821kcal58.4g62.1g32.1g22g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046