Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.8g7.2kcal0.4g0.3g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana993g410kcal29.2g30.8g16.2g10.8g
Valittu annoskoko497g205kcal14.6g15.4g8.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna248g103kcal7.3g7.7g4.1g2.7g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046