Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1502g526kcal69.4g29.3g4.5g37.5g
Purjosipuli 601g138kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Peruna, keskikokoinen 60g901g541kcal13.5g117.1g0.9g8.1g
Vesi2102g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)33g86kcal4.3g4g5.9g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g375g1051kcal71.3g0g82.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11928g4926kcal350.6g372.8g192g132g
Valittu annoskoko5964g2463kcal175.3g186.4g96g66g
Annoskoko puolitettuna2982g1232kcal87.7g93.2g48g33g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046