Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1752g614kcal80.9g34.2g5.3g43.8g
Purjosipuli 701g160kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Sipuli (kuorittu)526g142kcal6.8g25.2g1.1g8.9g
Peruna, keskikokoinen 60g1051g631kcal15.8g136.6g1.1g9.5g
Vesi2453g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)39g100kcal5g4.6g6.9g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g438g1226kcal83.2g0g96.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13916g5747kcal408.8g434.8g224.2g154.2g
Valittu annoskoko6958g2874kcal204.4g217.4g112.1g77.1g
Annoskoko puolitettuna3479g1437kcal102.2g108.7g56.1g38.6g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046