Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 188g66kcal8.7g3.7g0.6g4.7g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.1g11kcal0.5g0.5g0.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1491g616kcal43.8g46.6g24g16.6g
Valittu annoskoko746g308kcal21.9g23.3g12g8.3g
Annoskoko puolitettuna373g154kcal11g11.7g6g4.2g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046