Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)44g114kcal5.7g5.3g7.9g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g500g1400kcal95g0g110g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15888g6561kcal466.8g496.6g255.8g176g
Valittu annoskoko7944g3281kcal233.4g248.3g127.9g88g
Annoskoko puolitettuna3972g1640kcal116.7g124.2g64g44g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046