Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2002g702kcal92.5g39g6g50.1g
Purjosipuli 801g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1201g721kcal18g156.2g1.2g10.8g
Vesi2803g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)44g115kcal5.7g5.3g7.9g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g501g1401kcal95.1g0g110.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15904g6568kcal467.2g497g256g176.2g
Valittu annoskoko7952g3284kcal233.6g248.5g128g88.1g
Annoskoko puolitettuna3976g1642kcal116.8g124.3g64g44.1g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046