Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 219g77kcal10.1g4.3g0.7g5.5g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g131g79kcal2g17.1g0.1g1.2g
Vesi307g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.8g13kcal0.6g0.6g0.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g55g153kcal10.4g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g718kcal51.2g54.6g28g19.2g
Valittu annoskoko870g359kcal25.6g27.3g14g9.6g
Annoskoko puolitettuna435g180kcal12.8g13.7g7g4.8g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046