Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2252g790kcal104.1g43.9g6.8g56.3g
Purjosipuli 901g206kcal16.3g21.6g1.8g18.9g
Sipuli (kuorittu)676g182kcal8.8g32.4g1.4g11.5g
Peruna, keskikokoinen 60g1351g811kcal20.3g175.7g1.4g12.2g
Vesi3153g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)50g129kcal6.4g5.9g8.9g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g563g1577kcal107g0g123.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17892g7389kcal525.8g559g288.4g198.2g
Valittu annoskoko8946g3694kcal262.9g279.5g144.2g99.1g
Annoskoko puolitettuna4473g1847kcal131.5g139.8g72.1g49.6g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046