Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2503g877kcal115.6g48.8g7.5g62.6g
Purjosipuli 1001g229kcal18.1g24g2g21g
Sipuli (kuorittu)751g203kcal9.8g36g1.5g12.8g
Peruna, keskikokoinen 60g1502g901kcal22.5g195.2g1.5g13.5g
Vesi3504g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)55g143kcal7.2g6.6g9.9g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g626g1752kcal118.9g0g137.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19880g8210kcal584.2g621.2g320g220.2g
Valittu annoskoko9940g4105kcal292.1g310.6g160g110.1g
Annoskoko puolitettuna4970g2053kcal146.1g155.3g80g55.1g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046