Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 275g625kcal52.2g0g46.7g0g
Tomaattimurska 666g196kcal3.7g35.3g1.3g12.7g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g8.3g56kcal0g0g6.2g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g67g187kcal12.7g0g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g2160kcal137.2g79g137.8g25.4g
Valittu annoskoko1020g1080kcal68.6g39.5g68.9g12.7g
Annoskoko puolitettuna510g540kcal34.3g19.8g34.5g6.4g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425