Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 495g1125kcal94g0g84.1g0g
Tomaattimurska 1199g353kcal6.7g63.5g2.4g22.8g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g15g100kcal0.1g0.1g11.1g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g120g336kcal22.8g0g26.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g3889kcal247.2g142.2g248g45.6g
Valittu annoskoko1836g1944kcal123.6g71.1g124g22.8g
Annoskoko puolitettuna918g972kcal61.8g35.6g62g11.4g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425